Hívj minket! (H-P: 08:00-17:00) +36-70/513-1520

Világítástervezés

Professzionális világítástervezés - Te megálmodod, mi megtervezzük!

Építkezésbe fogtál, esetleg korszerűsítenéd világítási rendszeredet, de nem tudod, hol kellene elkezdened? Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb világítási megoldásokat otthonodba, irodádba vagy akár üzlethelyiségedbe!

Teljes körű világítástervezési szolgáltatást kínálunk a tervezéstől, a beszerzésen át egészen a kiszállításig. Projektjeink során azon dolgozunk, hogy minőségi LED világítási termékekkel, professzionális, fenntartható és személyes világítási megoldásokat nyújthassunk.

 

Tervezés menete:

A következő lépések mentén valósítjuk meg az elképzeléseidet.

1. Projekt indítás

A kapcsolatfelvételt követően egyeztetjük a helyszín legfontosabb paramétereit (a helyiség(ek) funkciója, alapterülete, belmagassága), valamint felmérjük a világítással kapcsolatos igényeidet, elképzeléseidet. Amennyiben rendelkezel alaprajzzal, azt az űrlap kitöltésekor mindenképpen mellékeld pdf vagy képformátumban!

Minél több mindent osztasz meg velünk a megálmodott terveidről, annál személyesebbé tudjuk alakítani a helyiség világítását, ezért nagy segítségül szolgál az is, ha írsz pár sort az ötleteidről vagy akár feltöltesz egy inspirációs képet, amely jól tükrözi az elképzeléseidet.

 

2. Tervezés/Árajánlat készítés

A tervezési folyamat során, gyártó és beszállító partnereink kínálatából, az egyeztetett igények mentén, kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb világítási megoldásokat, kalkulációnkat egy árajánlat formájában rögzítjük és továbbítjuk Neked. Az árajánlat tartalmazni fogja az általunk javasolt lámpákat és fényforrásokat helyiségekre bontva, árral együtt, feltüntetve az esetleges kedvezményeket.

3. Beszerzés/Szállítás/Számlázás

Amennyiben jóváhagyásra kerül a világítástervezési ajánlatunk, azonnal megkezdjük a betervezett termékek (lámpák és fényforrások) beszerzését, illetve azok helyszínre szállítását.

A folyamatok egyes lépéseiről, valamint a termékek beszerzési idejéről minden esetben részletesen tájékoztatunk a megadott elérhetőségeiden, így segítünk kézben tartani az eseményeket, hogy ne veszhess el a részletekben.

 

Miért érdemes ránk bíznod a világítástervezést?

  • Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyi stresszel jár egy építkezés vagy felújítás, segítünk átlátni a káoszon, és átvállaljuk a világítástervezéssel járó fejtörést.
  • Tapasztalt kollégáink hozzáértésével nem csupán esztétikus, de még fontosabb, hogy hasznos és személyre szabott LED világítást tervezünk számodra.
  • Csak a legkorszerűbb LED világítási megoldásokkal dolgozunk, így segítünk időt, pénzt és energiát megtakarítani.
  • Teljes lakás, iroda, vagy üzlethelyiség világítástervezése során, az egyes termékek közvetlen gyártói beszerzése esetén kedvezményes árakat kínálunk!

Amennyiben szeretnéd, hogy segítsünk megtervezni világításodat, kérjük, töltsd ki az űrlapot és hamarosan keresni fogunk a részletekkel!


Kérd díjmentes** világítástervezési szolgáltatásunkat és levesszük a terhet a válladról!

 

Elérhetőségek
Projekt részletei
[Maximális fájlméret: 10MB]
[Maximális fájlméret: 10MB]
[Amennyiben van színelképzelésed a lámpák tekintetében, ide írhatod.]
[Rendelkezel okosotthon rendszerrel?]
[Amennyiben van valamilyen okosotthon rendszered, ide írhatod.]
[Szükséged van fényerőszabályozási lehetőségre?]
[Van mennyezethűtés-fűtés a bevilágítani kívánt helyiségek bármelyikében?]
[Amennyiben rendelkezik a helyiség gipszkarton álmennyezettel, kérjük jelezd.]
[Ha van gipszkarton álmennyezeted, ide írhatod, hogy pontosan mennyi hely van felette.]
[Vannak fix kiállások a bevilágítani kívánt helyiségekben? Módosítható a helyzetük?]
[Meg tudsz jelölni egy körül-belüli határidőt, hogy mikorra tervezed a kivitelezést.]
[Amennyiben van elképzelésed a projekt költségvetéséről, kérjük itt jelezd, és ennek figyelembevételével tervezünk.]
[Itt ki tudod választani, hogy hol találtál rá világítástervezési szolgáltatásunkra.]

 

**Világítástervezési szolgáltatásunk csak abban az esetben díjmentes, ha az ajánlatban foglalt lámpákat nálunk szerzed be!