Hívj minket! (H-P: 08:00-17:00) +36-70/513-1520

Hue okos lámpák

Okos világítást keresel otthonra? Jó helyen jársz, a Philips Hue okosvilágítási rendszere remek választás! Válogass kínálatunkban elérhető Philips Hue okos lámpák közül és vezéreld fényforrásaidat okosan!

Beltéri Hue lámpakínálatunkban megtalálhatod a rendszer legnépszerűbb termékeit.

Mennyezeti Hue lámpáink

Elérhető nálunk a White and Color Ambiance (színes és 2000-6500K változtatható fehér) mennyezeti megoldások közül a Philips Hue Infuse, Centris, Surimu, Flourish mennyeztre szerelhető lámpa. Megtalálhatod a Hue White Ambiance (2200-6500K változtatható fehér) mennyezeti lámpák közül a Cher, Fair, Being, Still, Enrave, Aurelle lámpákat.

Hue fali lámpáink

Falra szerelhető kínálatunkban az egyszerű, letisztul fomák szerelmeseinek tudunk kedvezni, méghozzá a kör alakú Sana, illetve a hosszúkás Liane White and Color Ambiance okos fali lámpáinkkal.

Hue függesztékeink

Függesztett lámpák közül a White Ambiance változatból a Being, Fair, Cher, Amaze és Explore termékcsaládok függesztékei közül, White and Color Ambiance termékként pedig az Enisis felfelé és lefelé világító lámpát tudjuk ajánlani.

Fali és mennyezeti Hue spotlámpáink

Spotlámpák tekintetében a Philips Hue kínálatában jelenleg elérhető White and Color Ambiance Fugato és Argenta, valamint a Centris részben spotfejes mennyezeti lámpa többféle változatát szerezheted be, White Ambiance spotlámpáink közül pedig a Pillar mennyezeti, Runner és Buckram falra és mennyezetre szerelhető spotlámpák közül válogathatsz

Fürdőszobai Hue lámpáink

Okos fürdőszobai mennyezeti, süllyesztett és tükörmegvilágító termékeket is kínálunk, ilyen például a White and Color Ambiance Xamento mennyezeti lámpa. De jó szívvel ajánljuk a White Ambiance termékvonalról a Struana és Devere mennyezeti lámpákat, az Adore világító tükröt, amelynek külső pereme világít, vagy a szintén Adore családba tartozó süllyesztett és spotlámpa kialakítású termékeket.

Hue asztali lámpáink

Asztalra helyezhető Philips Hue termékeink közül is széles palettából válogathatsz. Megtalálhatod nálunk a White Ambiance változatok közül a Wellner, Wellness termékeinket. White and Color Ambiance változatban pedig az Iris lámpát, amely a  fehér szín mellett, fekete, arany, ezüst és réz színekben is megvásárolható. Beszerezheted nálunk az elegáns Bloom asztali lámpát, illetve az óriási népszerűségnek örvendő Hue Go lámpát is, amely ráadásul még hordozható is.

Süllyesztett Hue lámpáink

Felületbe süllyeszthető termékeink közül a Hue Centrua termékcsalád tagjai állnak rendelkezésre, amelyek billenthető kivitelben, kör és négyzet formában, fekete, fehér és alumínium színekben elérhetőek.

Hue Bluetooth

Beltéri lámpáink többsége már Bluetooth-os változatban is elérhető, így egy belépő szinten, 10 eszközig erejéig Bridge nélkül is vezérelheted őket. A Bluetooth jelölést keresd a termékoldalon! Amennyiben nem vagy biztos, hogy a megvásárolt termék valóban Bluetooth kompatibilis-e, keresd a kék Bluetooth logót a termék csomagolásán! (10 eszköz felett a Zigbee-n kommunikáló Philips Hue mobilalkalmazás és a Hue Bridge is szükséges.)

DimSwitch

White Ambiance lámpáink nagy részét pedig DimSwitch fényerőszabályzó kapcsolóval egy csomagban szerezheted be. Ezzel kapcsolatban a termékoldalon is informálódhatsz.

Nem találtad meg a megfelelőt?

Amennyiben okos lámpákra vágysz, de egyik Hue lámpánk sem nyerte el a tetszésedet, ne csüggedj! Válassz egy otthonodba illő cserélhető fényforrásos lámpát és okosítsd fel egy beleillő Hue fényforással és voilá, kész is az okos lámpád!


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft