Hívj minket! (H-P: 08:00-17:00) +36-70/513-1520

Hue okos kezdőcsomagok

Alakítsd ki otthoni Philips Hue rendszeredet, kezdd az alapoknál!

Többféle Philips Hue kezdőszett E27, E14 és GU10 okos fényforrások, Hue Bridge, valamint DimSwitch fényerőszabályozó távirányító kombinációiból. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb kezdőcsomagot és vágj bele az okos világításba a Philips Hue okos rendszerével!

Philips Hue White

Ezek a kezdőcsomagok egyszínű, 2700K melegfehér árnyalatú fényforrásokat tartalmaznak, amelyek fényereje szabályozható applikáció, illetve DimSwitch segítségével.

Philips Hue White Ambiance

Ezen kezdőszettek úgynevezett változtatható fehér fényforrásokat tartalmaznak, amelyek 2200K melegfehértől, a 6500K hidegfehér árnyalatig szabályozhatóak.

Philips Hue White and Color Ambiance

Az ezzel a jelöléssel ellátott kezdőszettek fényforrásai színes (RGB - 16 millió színárnyalat), valamint 2000K és 6500K közötti meleg és hideg árnyalatok között változtatható fényt bocsátanak ki, lehetővé téve a gyönyörű pasztell árnyalatok kikeverését is.

Philips Hue (Bluetooth)

Fényforrásaid fényerejét a Hue Bridge központi egység nélkül, 10 eszközig a Philips Hue Bluetooth applikációval is vezérelheted. A Hue Bluetooth mobilalkalmazás használata egy belépő szintet jelent, vezérelheted fényforrásaidat, a teljes Hue élményhez és az automatizációs lehetőségekhez azonban a Philips Hue Bridge megvásárlására és a Zigbee protokollon alapuló Philips Hue alkalmazásra lesz szükséged.

Philips Hue (Zigbee)

10 eszköz felett a Philips Hue Bridge központi egység megvásárlásával és a Philips Hue applikációval vezérelheted és automatizálhatod fényforrásaidat. Egy Philips Hue Bridge központi egységgel akár 50 lámpát és vagy fényforrást is vezérelhetsz.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft